top of page

BODY SDS TRÆNING

Genskab kontakten til dig selv og giv kroppen en fantastisk gave!

Hvornår?

Der er i øjeblikket ingen Grundtræning

er du interesseret i at starte på et kommende hold, er du velkommen til at kontakte mig.

HVAD ER BODY SDS GRUNDTRÆNING?

Body  SDS Træningen er en kombination af kredsløbs-, koordinations- og ledarbejde. Træningen er designet til at skabe kontakt med dig selv. Ved at træne gundtræning kan du få et glad og balanceret bevægeapparat.

Grundtræning styrker dit behandlingsforløb og giver dig mulighed for at arbejde endnu dybere med dig selv. Træningsformen er baseret og designet ud fra Body SDS’s behandlingsfilosofi. Vi arbejder grundigt med kroppens led, organer og muskler, fra fødderne og op, samtidig med at der kommer sved på panden.

 

Vi arbejder med de 7 faser; fødder, knæ, hofter, øvre ryg, skulder, arme og nakke. Det kræver ingen erfaring! Har du skader skal du endelig ikke holde dig tilbage. Det er en kæmpe gave at arbejde med sine skader gennem denne træning, fordi du kan arbejde med de ubalancer og kompenseringer i kroppen, som skaden evt. har medvirket. Der er plads til at tage tingene i eget tempo og ud fra, hvad din krop kan. Træningen er særlig for dig, der har lyst til at rette op på bevægeapparatet, mobilisere stive- og styrke hypermobile led. Du får mulighed for at styrke kroppen der, hvor den har ubalancer, og dermed arbejde med dig selv i trygge rammer under vejledning. Det er også for dig, der har brug for at komme ned i kroppen og forny din energi.

 

Medbring behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og vand til at drikke. Træningen foregår i bare tæer. 


Når du køber et træningsforløb, får du 10% på din første eller næste behandling!

Du er meget velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende samtale på: 31 32 25 24

bottom of page