top of page

DIN BEHANDLINGEN

Få kontakt til din krop og arbejd med dig selv

Du behøver ikke at forstå processen for at en behandling virker.

Body SDS’s behandlerteknikker er helt simple og manuelle.

Når du kommer til behandling starter vi altid med en samtale, hvor du kan dele, hvad du har behov for, at vi kigger på, og hvad du har på hjerte.  Herefter kommer du på briksen, hvor jeg starter med at sætter gang i dit lymfesystem. 

INDEN BEHANDLINGEN

Du skal ikke medbringe eller tænke på noget særligt inden du kommer.

Jeg anbefaler at du har noget rart undertøj på, som du føler dig tilpas i. Det er også helt okay har have en undertrøje og lignende hvis du er mest komfortabel med det. Du får et tæppe over dig på briksen. 

Body SDS, balayo, Hanayo,

UNDER BEHANDLINGEN

Body SDS lokaliserer og løsner både fysiske og psykiske blokeringer i kroppen og gør plads til hele dig, d.v.s. kroppen får mulighed for at slippe hvad end der måtte blokere den. Ved at skabe en bevidsthed om det ubevidste i dig, får du redskaber og opmærksomhed på tendenser og mønstre i dig selv.

Behandlingen fungerer ud fra sammenhængen mellem muskler, psyken, organer og led. Gennem behandling og grundtræning, får du et rum til at udvikle din bevidsthed og arbejde med dig selv; fysisk, psykisk og mentalt. På den måde fokuserer jeg på at arbejde med årsagen til et givent problem fremfor kun at symptombehandle. 

Body SDS beskrives ofte som en blanding af akupressurtryk, massage af musklerne, bevægelse af leddene og kroppen samt åndedrætsarbejde. I samspil frigør teknikkerne spændinger i muskler, led og organer, hvilket også åbner op til psykiske aspekter af disse områder.

Det er helt naturligt, at kroppen reagerer på en behandling, og det er på ingen måder farligt at opleve en effekt, men blot et udtryk for, at kroppen regulerer sig selv. Reaktionen afhænger af flere ting og er ikke et succeskriterie. Nogle græder og andre føler sig lettere, hvilket ofte også er det, folk har hørt og forbinder med Body SDS.

Det er dog vigtigt at vide, at det på ingen måde er nødvendigt at have en overvældende oplevelse på briksen for at din behandling virker eller hjælper. Dét, der kan have betydning for kroppens reaktion, er bl.a. hvor stort et “tryk” og belastning, der er i kroppen før behandlingen, og hvor dyb behandlingen er samt hvor man er i forhold til at kunne slippe i kroppen.

Body SDS, balayo, Hanayo,

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling beskriver mange, at de føler sig rolige og har bedre kontakt til sig selv og indre ro. Det er normalt at være træt efter en session, fordi behandlingen arbejder videre i kroppen resten af dagen, hvor din krop renser ud, restituerer og regulerer sig. Jeg anbefaler altid, at man drikker godt med vand efter behandlingen, da det hjælper kroppen med at rense ud og afgifte.

 

De fleste oplever indenfor kort tid snurren i kroppen. Dette er lymfesystemet, der er igang. Den snurrende fornemmelse kommer, fordi der er øget gennemstrømning af blod og gamle spændninger slipper, hvilket også øger ilt og næring til cellerne. Den øgede evne til at mærke dig selv skaber bevidsthed om kroppens signaler og sprog, hvilket gør det lettere at navigere i dit liv og din hverdag. Når vi har kontakt til vores kerne, bliver vi mere autentiske og kan mærke, hvad der er godt for os, og hvad der ikke er. 

FORLØB

Nogle bruger Body SDS behandling akut og/eller efter behov, mens andre bruger det som et forløb over et halvt- eller flere år. Det ene er ikke mere rigtig end det andet.

Vi har alle forskellige tempo alt efter, hvad vi kommer med. Min erfaring med behandling er, når vi har tilbagevendende skavanker og signaler, kan det kræve noget tid at aflære vores tendenser og årsager til at kroppen larmer. Det kræver tid at fordøje, slippe og åbne dybe tendenser i os selv.  For hvert lag vi dykker dybere, jo mere bevidste bliver vi om det, kroppen gemmer på og om sammenhænge i os selv. 

bottom of page