top of page

DIN BEHANDLINGEN

Få kontakt til din krop og arbejd med dig selv

Du behøver ikke at forstå processen for at en behandling virker.

Body SDS’s behandlerteknikker er helt simple og manuelle.

Når du kommer til behandling starter vi altid med kort samtale, hvor du kan dele, hvad du har behov for, at vi kigger på, og hvad du har på hjerte.  Herefter kommer du på briksen. Jeg starter altid med at arme kroppen op og sætter gang i dit lymfesystem. Nogle gange taler vi videre under behandlingen og andre gange taler vi kun lidt undervejs.

Det er under hele behandlingen dig der har styringen, og du må altid sig til og fra.

  Grænser mærkes i kroppen. Ikke i hovedet og derfor vil jeg altid tjekke ind med dig undervejs. Jeg vil altid gøre mit for at støtte og guide dig bedst igennem behandlingen så oplevelsen bliver god og tryk. 

Smerter og kontakt er en del af Body SDS og kroppen vil reagere når du får behandling. 

Vi skal ikke blive bange for smerten. Vi skal bruge den, lære af den, og bryde igennem den så vi kan komme på den anden side, hvor der er mere plads og frihed.

 Sammen skrue vi op eller ned, så din behandling ikke bliver et smertehelvede og du vil undervejs blive guidet og støttet i at kunne gå ind i det der er svært. Det behøver ikke gøre ondt for at gøre godt. mens det kan være nødvendigt at skille  hjælpes igennem mørket for at kunne komme videre. 

INDEN BEHANDLINGEN

Du skal ikke medbringe eller tænke på noget særligt inden du kommer.

Jeg anbefaler at du har noget rart undertøj på, som du føler dig tilpas i. Det er også helt okay har have en undertrøje og lignende hvis du er mest komfortabel med det. Du får et tæppe over dig på briksen. Detsuden er der varme i. briksen. 

Body SDS, balayo, Hanayo,

UNDER BEHANDLINGEN

Body SDS lokaliserer og løsner både fysiske og psykiske blokeringer i kroppen og gør plads til hele dig, d.v.s. kroppen får mulighed for at slippe hvad end der måtte blokere den. Ved at skabe en bevidsthed om det ubevidste i dig, får du redskaber og opmærksomhed på tendenser og mønstre i dig selv. Du vil blive bedre til at regulere dig selv over tid når du får behandling jævnligt fordi du lærer det gennem kroppen.

Du får en skræddersyet behandling lige til dig, baseret på dine ønsker og kroppens spænd.

Behandlingen fungerer ud fra sammenhængen mellem muskler, psyken, organer og led. Gennem behandling og grundtræning, får du et rum til at udvikle din bevidsthed og arbejde med dig selv; fysisk, psykisk og mentalt. På den måde fokuserer jeg på at arbejde med årsagen til et givent problem fremfor kun at symptombehandle.

Body SDS beskrives ofte som en blanding af akupressurtryk, massage af musklerne, bevægelse af leddene og kroppen samt åndedrætsarbejde. I samspil frigør teknikkerne spændinger i muskler, led og organer, hvilket også åbner op til psykiske aspekter af disse områder.

Det er helt naturligt, at kroppen reagerer på en behandling, og det er på ingen måder farligt at opleve en effekt, men blot et udtryk for, at kroppen regulerer sig selv. Reaktionen afhænger af flere ting og er ikke et succeskriterie. Nogle græder og andre føler sig lettere, hvilket ofte også er det, folk har hørt og forbinder med Body SDS.

Det er dog vigtigt at vide, at det på ingen måde er nødvendigt at have en overvældende oplevelse på briksen for at din behandling virker eller hjælper. Dét, der kan have betydning for kroppens reaktion, er bl.a. hvor stort et “tryk” og belastning, der er i kroppen før behandlingen, og hvor dyb behandlingen er samt hvor man er i forhold til at kunne slippe i kroppen.

Body SDS, balayo, Hanayo,

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling beskriver mange, at de føler sig rolige og har bedre kontakt til sig selv og indre ro. Det er normalt at være træt efter en session, fordi behandlingen arbejder videre i kroppen resten af dagen, hvor din krop renser ud, restituerer og regulerer sig. Jeg anbefaler altid, at man drikker godt med vand efter behandlingen, da det hjælper kroppen med at rense ud og afgifte.

 

De fleste oplever indenfor kort tid snurren i kroppen. Dette er lymfesystemet, der er igang. Den snurrende fornemmelse kommer, fordi der er øget gennemstrømning af blod og gamle spændninger slipper, hvilket også øger ilt og næring til cellerne. Den øgede evne til at mærke dig selv skaber bevidsthed om kroppens signaler og sprog, hvilket gør det lettere at navigere i dit liv og din hverdag. Når vi har kontakt til vores kerne, bliver vi mere autentiske og kan mærke, hvad der er godt for os, og hvad der ikke er. 

FORLØB

Nogle bruger Body SDS behandling akut og/eller efter behov, mens andre bruger det som et forløb over et halvt- eller flere år. Det ene er ikke mere rigtig end det andet.

Vi har alle forskellige tempo alt efter, hvad vi kommer med. Min erfaring med behandling er, når vi har tilbagevendende skavanker og signaler, kan det kræve noget tid at aflære vores tendenser og årsager til at kroppen larmer. Det kræver tid at fordøje, slippe og åbne dybe tendenser i os selv.  For hvert lag vi dykker dybere, jo mere bevidste bliver vi om det, kroppen gemmer på og om sammenhænge i os selv. 

bottom of page