top of page

OM BODY SDS

Body SDS er forkortelsen for behandlingssystemet Body Self Development's System. Body SDS blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne. Sidenhen er det blevet udviklet gennem tre generationer i Danmark, og har fået stor anerkendelse både i det offentlige system, men også udenfor i mere alternative kredse.

Den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle hverdagens indtryk og udtryk forankre sig i kroppen. Din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men én helhed.

Body SDS mejlgade

Samfundet rummer utallige vilkår og potientiale for at belaste os på mange måder. Hverdagens pres kan forhindre  os i at  bruge eller lytte til vores krop korrekt. Det medvirker spændinger, slitage, ubehag og sygdomme. Vi bliver stressede, får præstationsangst og mister overskud. Udover det bliver mange følelser undertrykt, eksempelvis vrede, sårbarhed og nervøsitet. Kombinationen medvirker, at vores ”indre rum” bliver presset. Med de metoder, Body SDS's grundlæggere har opbygget,  kan man afhjælpe klienters skavanker, såsom dårlig ryg og knæ, indre fysiske ubalancer i organer samt psykiske problemer og bekymringer.

Træning såvel som behandling har til mål at forbedre det enkelte menneskes skavanker og udfordringer samt skabe og styrke evnen til at mærke kroppen og dens påvirkning både indefra og fra verden omkring den. 

Kilde fra: https://body-sds.dk/om-body-sds/

bottom of page